NORMATIVA GENERAL I COVID

NORMATIVA GENERAL I COVID

Degut a la situació actual comuniquem als nostres clients les normes i protocols establerts per garantir la seguretat durant la seva estada:

 1. És obligatori l’ús de mascareta per a tots els clients de + de 6 anys als espais d’ús comú i públics, tan tancats com a l’aire lliure.
 1. Cal mantenir la distància  de seguretat de 1.5 metres amb els treballadors de l’establiment i amb altres clients.
 1. Els clients tenen sabó i/o gel hidroalcohòlic a disposició en els diferents espais comuns i cal utilitzar-los. 
 1. COMPROMÍS BIOSPHERE – GESTIÓ DE RESIDUS I RECURSOS

El camping de Vidrà està compromès amb la sostenibilitat i vol que la seva activitat tingui la mínima afectació a l’entorn i al consum de recursos.

Per aquest motiu des del 2019 renovem els nostres compromisos amb els segell Biosphere i ens marquem nous objectius per garantir la millora continua en la nostra gestió.

Recordem als nostres clients que cal fer una bona gestió dels residus, i per tant , és d’obligat compliment la separació de les deixalles segons els criteris de recollida selectiva.

Preguem que ens ajudeu a fer un bon ús dels recursos i evitar consums innecessaris d’aigua i electricitat.

 1. BAR I RESTAURANT

Volem que gaudeixis del nostre restaurant amb tota la seguretat, per això us recomanem que segui les mesures indicades per el personal.

 • MASCARETA És obligatòria a l’entrada i sortida i per circular per les instal.lacions i espais comuns.
 • DISTÀNCIA Hem limitat l’aforament del menajador eliminant taules per poder mantenir la distància mínima exigida. Respecteu la distribució i assiganació de taules que marqui la normativa a cada fase. 
 • RENTAT DE MANS  Obligatori a l’entrada i sortida de l’establiment. Trobareu gel hidroalchòlic a l’entrada de les sales i espais comuns. Recordeu que l’aigua i sabó també es una desinfectant eficaç.
 • NETEJA I DESINFECCIÓ L’empresa ha instaurat els protocols sanitàris de neteja i desinfecció a totes les instal.lacions. Agraïm la vostra ajuda per tal de mantenir un entorn net i segur.
 • RESERVES Es recomana fer reserva prèvia per tal de garantir un millor servei. Sigueu puntuals a l’hora indicada.
 • Els protocols establerts fan que moltes vegades haurem de tenir paciència i esperar el nostre torn per tal de garantir la seguretat del nostre personal i clients.
 1. SERVEIS COMUNS

Respecteu els aforaments establerts a cadascun dels edificis comuns.

És obligatori portar mascareta en els espais comuns, tant tancats com a l’aire lliure. 

Està totalment prohibit fer foc fora de les barbacoes. Només es podran utilitzar amb carbonet i pastilles d’encendre. Queda prohibida la utilització de llenya, fustes o pinyes. 

 1. NETEJA I DESINFECCIÓ

El càmping Vidrà ha establert tots els protocols de neteja i desinfecció obligatoris per tal de garantir la seguretat i tranquil·litat de tots els nostres clients.

Agrairem que durant la vostra estada ens ajudeu a mantenir les instal·lacions en bon estat i respecteu la normativa vigent.

 1. NORMES DE CONVIVÈNCIA

Recordeu que no esteu sols al càmping. Cal respectar l’horari de silenci entre les 23h i les 8h del matí.

No es permet la circulació de vehicles durant l’horari de silenci. Entre les 23h i les 8h del matí queda prohibida la circulació de vehicles dins les intal.lacions. 

Poseu el volum dels televisors o aparells de so baixos per tal de no molestar als veïns. Estem en un entorn natural tranquil i cal evitar sorolls innecessaris.

Per motius de seguretat i seguint els protocols COVID, queden totalment prohibides les visites als clients allotjats al càmping.

En cap cas es permeten festes o trobades de persones que puguin alterar el silenci i la tranquil·litat de l’entorn natural. 

Només es pot ocupar la parcel.la o allotjament assignat. Els vehicles s’hauran de deixar a la mateixa parcel.la o al lloc indicat a recepció.

Cal respectar l’entorn i les intal.lacions.

Els nens han d’estar controlats per els seus pares / tutors. No poden córrer lliurement per les instal·lacions causant molèsties a la resta d’usuaris.

 1. ANIMALS DE COMPANYIA

Les mascotes estan permeses a la zona d’acampada del càmping si es compleixen els següents punts de conducta i respecte:

 • Hauran de ser de races no perilloses
 • Disposar de la cartilla de vacunacions en regla i vigent
 • Hauran d’estar lligats i controlats en tot moment. No poden anar per lliure pel càmping.
 • S’han de portar a fer les seves necessitats fora del recinte del càmping. En tot cas, dins el recinte , els propietaris hauran de recollir els excrements dels seus animals i dipositar-los als contenidors del parking de l’entrada del recinte. 
 • No podran envair les parcel.les dels altres campistes.
 • No poden entrar al bar, serveis i piscina.

L’INCOMPLIMENT DE LA NORMATIVA  POT COMPORTAR L’EXPULSIÓ DEL CAMPING. 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Camping Vidrà